Choux a la crème
Mi s-a facut pofta de ceva dulce si m-am gindit la niste choux a la crème!
Am facut aluatul din 100 ml ulei, 250 ml apa, 3 oua ,sare si 125 g faina (apa, uleiul si sarea se pun la fiert, se adauga toata faina dar cu cratita trasa de pe foc, se raceste si apoi se adauga ouale), am copt 35 de minute (25 nu am deschis cuptorul).
Dupa ce s-au racit, am umplut cu crema : frisca lichida ( nu vegetala ) batuta cu zahar, apoi am pus o cutie de mascarpone si un pachet de crema de vanilie de la Dr. Oetker. A iesit o crema foarte, foarte fina si gustoasa , le-am dat la rece si apoi am pus zahar pudra deasupra.
Excelent desert pentru wekend asa ca va rog sa poftiti!
Pura tentatie! cred ca nu mas opri de papat
RăspundețiȘtergereRamona, da si tu o fuga pina peste deal, la Cluj, ca pina ce ajungi tu eu mai fac o portie dedicata tie !!!!
RăspundețiȘtergereNota 9. Ai fi primit 10, dar nu eram sincer, deoarece sunt cu zahar pudra pe deasupra, iar eu personal consider zaharul cel mai toxic aliment.
RăspundețiȘtergereIn rest imi lasa gura apa.
Ma multumesc cu nota noua pentru ca , sincer, am fost lenesa si nu am pus un pic de ciocolata pe deasupra!!!
RăspundețiȘtergereRestul, dupa cum zici, cu ploaie in gura !