22 septembrie 2011
Sos de rosii cu ciuperci , busuioc si cimbru
Astazi, tot din categoria pivnita plina cu de toate, voi descrie inca un sortiment de conserva .
Pentru ca ne plac pastele si pizza, am pus pe iarna un sos de rosii cu ciuperci, cimbru si busuioc, a iesit extraordinar de bun, are o aroma si un gust nemaipomenit .
Am folosit 5 kg de rosii, 2 kg de ardei kapia, 1 kg de ciuperci champignon, 1/2 kg de ceapa, piper, sare, cimbru, busuioc si foi de dafin .
Toate ingredientele, macinate, se pun la fiert cam 90 de minute,amestecul se toarna fierbinte in sticle sau borcane sterilizate si fierbinti, se capseaza si se pun in pat cald, intre haine groase, pina ce se racesc complet .
Sosul il mai folosesc si peste fripturi, la tocanite, de fapt se poate folosi la orice, este foarte, foarte bun.
Daniela nu pot sa zic decat WOOOW!!!
RăspundețiȘtergereFelicitari!Si eu mi-as dori asa ceva in pivnita(adica mai intai mi-as dori o pivnita numai a mea si apoi ce ai tu pe acolo!)
Super!
Draga mea sotie fericita,ai grija ce iti doresti : eu mi-am dorit o pivnita si am capatat trei pivnite!!!
RăspundețiȘtergereCit despre ce am pus eu in pivnite, stai linistita, vin copiii acasa cu masina si incarca borcaniada asa ca voi multumi pe toata lumea !
wow Daniela! jos palaria la asa pivnita plina!....eu am ramas cu gandul la murele alea delicioase din prajitura!
RăspundețiȘtergereDiana, am mure la congelator, am gem de mure asa ca, hai la Cluj, sa primesti si tu !
RăspundețiȘtergere