09 aprilie 2011

PULPE DE PUI LA GRATAR

Pentru azi, pulpe de pui la gratar !
Pulpele, bine spalate si  zvintate, le crestez putin,  le ung cu putin ulei si le condimentez  cu sare, piper, boia de ardei iute si  le las asa pret de vreo 2-3 ore. 
Se incinge  bine, bine gratarul  si si se pun  pulpele  ( asezate foarte ordonat  intr-un suport de  inox  cu miner de lemn)  , acestea incep sa sfirie  imediat si incepe  distractia: mirosul imbatator   si  invirtitul  gratarului, destul de des, ca sa nu se arda deloc pulpele.  Cind sint aproape de  gata, le stropesc cu un pic de zeama de usturoi  si le scot din suportul  de inox, cu ajutorul  furculitei. 




Cu   un pic de orez condimentat alaturi si o salata, pulpele  reprezinta o mincare delicioasa ! 
Aceste pulpe noi le mincam si reci, in loc de pastrama !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu