15 februarie 2011

OMLETA CU CIUPERCI SI CARNATI

Aceasta este o omleta de duminica, savuroasa si  satioasa !
Cateva  bucatele de slanina se prajesc in tigaia incinsa, se adauga carnatii  taiati  feliute si  apoi se adauga  ciupercile taiate felii , putina sare si piper,  se lasa la inabusit pana  nu mai este apa  deloc in tigaie si au  aspect lucios. Atunci  le  luam din tigaie si le punem intr-un bol.
Separat, ouale se bat  cu  sare, piper, o lingura de lapte si  una de faina si se  rastoarna in tigaia incinsa in care am pus foarte putin ulei. . Peste oua  rasturnam in mod egal   carnatii,slanina si ciupercile  si mai lasam pe foc  pana  ce omleta a capatat  o forma frumoasa si compacta .
Alaturi   merge foarte bine  o felie de paine de casa,eventual prajita  si  rosii  sau castraveti, dupa dorinta.
Pofta buna sa aveti !

2 comentarii:

  1. Daniela, toate preparatele tale sunt satioase!
    Cum faci de ramai tot slabuta si draguta?
    Minunat arata omleta ta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mariana, chestia cu slabuta e relativa dar tu esti o draguta !

    RăspundețiȘtergere