Aceasta este o omleta de duminica, savuroasa si satioasa !
Cateva bucatele de slanina se prajesc in tigaia incinsa, se adauga carnatii taiati feliute si apoi se adauga ciupercile taiate felii , putina sare si piper, se lasa la inabusit pana nu mai este apa deloc in tigaie si au aspect lucios. Atunci le luam din tigaie si le punem intr-un bol.
Separat, ouale se bat cu sare, piper, o lingura de lapte si una de faina si se rastoarna in tigaia incinsa in care am pus foarte putin ulei. . Peste oua rasturnam in mod egal carnatii,slanina si ciupercile si mai lasam pe foc pana ce omleta a capatat o forma frumoasa si compacta .
Alaturi merge foarte bine o felie de paine de casa,eventual prajita si rosii sau castraveti, dupa dorinta.
Pofta buna sa aveti !
Daniela, toate preparatele tale sunt satioase!
RăspundețiȘtergereCum faci de ramai tot slabuta si draguta?
Minunat arata omleta ta!
Mariana, chestia cu slabuta e relativa dar tu esti o draguta !
RăspundețiȘtergere