Daniela, bucatarie moldo-ardeleneasca
02 noiembrie 2014

Gulas cu carne de oaie - un meniu de wekend pe pofta

›
Pentru ca este toamna, acum sunt sanse sa gasesti carne de oaie. Eu am primit, asa ca am facut un gulas, cred ca nici de 10 ani nu am ...
2 comentarii:
27 octombrie 2014

Sirop de catina cu miere

›
Anul acesta am decis sa prepar altfel catina pentru iarna. Asadar, cantitatea  este de 2 kg. Am spalat catina, intr-o sita de ino...
2 comentarii:
23 octombrie 2014

Chiftele din carne de curcan ,cu miez de branza

›
De regula, daca am chiftele in frigider, am mancare, fara probleme,se pot manca si calde , si reci, ca gustare sau  ca fel principal, ...
19 octombrie 2014

Must de casa - jurnalul unei duminici minunate de toamna

›
Este toamna superba, cu dimineti racoroase si cetoase uneori, cu soare arzator la amiaza  si cu seri calde pana la o anumita ora, dupa ca...
4 comentarii:
17 octombrie 2014

Tort diplomat cu fructe

›
Azi este 17 octombrie si, cum in fiecare  an in aceasta zi avem pe masa un tort,  a venit randul tortului cu numarul 33. Anul acesta a fo...
12 octombrie 2014

Mousse de dovleac - varianta dietetica

›
Vedeta sezonului, dovleacul,la pret de mare cinste in acesta perioada. Am incercat un dovleac,putin roz la culoare,  ca sa vedem cu este,...
5 comentarii:
09 octombrie 2014

Compot de pere, cu anason stelat si vanilie

›
A venit in sfarsit si vremea compotului de pere, un desert minunat iarna , gustos si simplu. Perele verzi si  tari, le-am curatat de c...
08 octombrie 2014

Ardei iuti - in otet sau uscati

›
Desi vremea de afara este superba, totusi, culegem din gradina  tot ce a mai ramas, ca sa nu ne trezim intr-o dimineata ca a cazut ...
2 comentarii:
07 octombrie 2014

Compot de gutui - natural, fara conservant

›
A venit vremea compotului de gutui ! Gata, gutuile trebuiau culese  si facut ceva cu ele. Asadar, gutuile se spala si se curata de ...
2 comentarii:
05 octombrie 2014

Tarta cu spanac si crema Focsani

›
De data asta, tarta este facuta cu faina integrala, nu alba. Asadar, aluatul este cel clasic :500 g faina integrala,  1 lingurita de sa...
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web
Fotografia mea
Daniela
Cluj-Napoca, Romania
O moldoveancă neaoșă din Iași, care trăiește în Cluj de mai bine de35 de ani – de aici și combinația dintre Moldova și Ardeal... Îmi place să gătesc, îmi place să mănânc, îmi place să fiu activă, să vorbesc mult cu oamenii și nu mă plictisesc niciodată!
Vizualizați profilul meu complet
Un produs Blogger.