30 august 2013
Crema de somon afumat
›
100 g somon afumat, 200 g crema de branza Ehrmann, 1 ceapa rosie mica - acestea sunt ingredientele pentru aceasta crema minunata, dietet...
18 august 2013
Saramura de pastrav
›
Pentru ca este vara si abundenta legumelor te imbie sa faci preparate minunate , am ales sa fac o saramura de pastrav cu legume coapte ...
2 comentarii:
06 august 2013
Paine integrala neframantata
›
De foarte mult timp mi-am propus sa fac si eu o paine neframantata. M-au tentat gaurile care arata ca este bine crescuta si bine coapta....
6 comentarii:
01 august 2013
Vinete umplute cu piept de pui
›
Pentru ca in piata tarabele gem sub greutatea vinetelor, tare m-a tentat sa fac ceva bun cu vinete. Astfel, am cumparat trei vinete fr...
2 comentarii:
19 iulie 2013
Briose din branza de vaci cu caise - varianta dietetica
›
Pentru ca inca sunt la regim, am facut briose din branza de vaci cu goji dar si cu caise, special pentru sotul meu. Asadar, cantitatea...
4 comentarii:
Macrou marinat la rece
›
Pentru această rețetă, se pregătesc 6 bucăți de macrou: se curăță, se spală și se taie în rondele de aproximativ 2 cm grosime. Eu le ta...
12 comentarii:
29 iunie 2013
Meniu pentru zi de sarbatoare
›
Azi, zi de sarbatoare si de relaxare : frigarui din piept de pui cu legume la gratar crap si scrumbie...
4 comentarii:
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web