Daniela, bucatarie moldo-ardeleneasca
30 august 2013

Crema de somon afumat

›
100 g somon afumat, 200 g crema de branza Ehrmann, 1 ceapa rosie mica - acestea sunt ingredientele pentru aceasta  crema minunata, dietet...
18 august 2013

Saramura de pastrav

›
  Pentru ca este vara si abundenta legumelor te imbie sa faci preparate minunate , am ales sa fac o saramura de pastrav cu legume coapte ...
2 comentarii:
06 august 2013

Paine integrala neframantata

›
De foarte mult timp mi-am propus sa fac si eu o paine neframantata. M-au tentat gaurile care arata  ca este bine crescuta si bine coapta....
6 comentarii:
01 august 2013

Vinete umplute cu piept de pui

›
Pentru ca in piata tarabele gem sub greutatea vinetelor, tare m-a tentat sa  fac ceva bun cu vinete. Astfel, am cumparat trei  vinete fr...
2 comentarii:
19 iulie 2013

Briose din branza de vaci cu caise - varianta dietetica

›
Pentru ca inca sunt la regim, am facut briose din branza de vaci cu  goji   dar si cu caise, special pentru sotul meu. Asadar, cantitatea...
4 comentarii:

Macrou marinat la rece

›
Pentru această rețetă, se pregătesc 6 bucăți de macrou: se curăță, se spală și se taie în rondele de aproximativ 2 cm grosime. Eu le ta...
12 comentarii:
29 iunie 2013

Meniu pentru zi de sarbatoare

›
Azi, zi de sarbatoare si de relaxare :  frigarui din piept de pui cu legume la gratar  crap si scrumbie...
4 comentarii:
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web
Fotografia mea
Daniela
Cluj-Napoca, Romania
O moldoveancă neaoșă din Iași, care trăiește în Cluj de mai bine de35 de ani – de aici și combinația dintre Moldova și Ardeal... Îmi place să gătesc, îmi place să mănânc, îmi place să fiu activă, să vorbesc mult cu oamenii și nu mă plictisesc niciodată!
Vizualizați profilul meu complet
Un produs Blogger.