Daniela, bucatarie moldo-ardeleneasca
19 iulie 2013

Briose din branza de vaci cu caise - varianta dietetica

›
Pentru ca inca sunt la regim, am facut briose din branza de vaci cu  goji   dar si cu caise, special pentru sotul meu. Asadar, cantitatea...
4 comentarii:

Macrou marinat la rece

›
Pentru această rețetă, se pregătesc 6 bucăți de macrou: se curăță, se spală și se taie în rondele de aproximativ 2 cm grosime. Eu le ta...
12 comentarii:
29 iunie 2013

Meniu pentru zi de sarbatoare

›
Azi, zi de sarbatoare si de relaxare :  frigarui din piept de pui cu legume la gratar  crap si scrumbie...
4 comentarii:

Pulpe de pui cu ciuperci - varianta dietetica

›
Aceasta este o mancare extrem de  gustoasa si buna ! Pulpele de pui , fara piele si grasime, au fost puse in tigaia antiaderenta incinsa ...
‹
›
Pagina de pornire
Afișați versiunea pentru web
Fotografia mea
Daniela
Cluj-Napoca, Romania
O moldoveancă neaoșă din Iași, care trăiește în Cluj de mai bine de35 de ani – de aici și combinația dintre Moldova și Ardeal... Îmi place să gătesc, îmi place să mănânc, îmi place să fiu activă, să vorbesc mult cu oamenii și nu mă plictisesc niciodată!
Vizualizați profilul meu complet
Un produs Blogger.