A iesit o turta subtire, crocanta si gustoasa .Tare usor si repede de facut !
18 octombrie 2013
Turta cu carne,branza si oua
M-am gandit sa fac ceva bun, simplu si gustos, m-a inspirat o emisiune culinara la tv. Asadar, 6 linguri de faina integrala, un praf de sare,drojdie cat o nuca si apa calda, toate acestea amestecate bine pana la omogenizare au dat un aluat normal, ca de paine. O lingurita de ulei de masline, pusa pe planseta, a ajutat foarte bine la impaturarea aluatului. Apoi, am pus la dospit pentru 20 de minute. Am intins aluatul, subtire,l-am pus in tava ,pe hartie de copt. Peste aluat am pus bucatele de pulpa de pui facuta la gratar (asta am avut in casa ) si branza mozarella razuita. Am spart 4 oua si le-am asezat deasupra, am presarat cu sare, piper, boia de ardei si condimente de pizza. A sta la cuptor vreme de 25 de minute la 220 de grade. Dupa ce am stins cuptorul, am mai lasat turta inauntru inca 10 minute.
A iesit o turta subtire, crocanta si gustoasa .Tare usor si repede de facut !
A iesit o turta subtire, crocanta si gustoasa .Tare usor si repede de facut !
Foarte apetisanta turta!
RăspundețiȘtergereDraga mea, in comparatie cu ceea ce faci tu, mai am mult de exersat, plus ca ale tale sunt albe, frumoase, pufoase iar ale mele negrute si vai de mama lor !
Ștergere