Chiftelutele din carne de pui si curca sunt foarte dietetice si foarte bine venite .
Cam 300 g piept de pui si 3oo g piept de curcan, tocate prin sita mijlocie, impreuna cu ceapa verde, usturoi verde si frunze de patrunjel, se amesteca bine cu sare, piper si 1 ou. Deasupra se presara 1 lingura cu tarate psyllium,se amesteca bine si se lasa la odihna vreo 10 minute, apoi se fac chiftelutele si se aseaza pe foaie de silicon in tava mare.
Se coc 45 de minute la foc potrivit.
Imi place sa le coc pe folia de silicon, nu s-au ars deloc la baza si nu s-au lipit deloc, avand in vedere ca nu au grasime .
Merg foarte bine cu sos de iaurt si usturoi verde !
Cele mai bune si mai sanatoase chiftelute !!!
RăspundețiȘtergereSfintele sarbatori sa iti aduca bucurie in suflet, pace in casa si belsug pe masa .
Un Paste fericit sa ai !
Sidy, multumesc frumos de urari, la fel iti doresc tie si familiei tale frumoase !
Ștergere