Foarte frumos si cu miros excelent, peste a fost taiat in bucati generoase si puse intr-un bait de mirodenia, ulei, piper, busuioc, ardei iute si usturoi pudra .
Am pus in punga inchisa ermetic si am dat la rece pentru vreo 3 ceasuri, timp in care am transplantat rasadurile pentru anul asta .
Am scos pestele de la rece, l-am dat prin faina alba, ou batut(cu sare si piper) si apoi prin pesmet, l-am pus in tava tapetata cu hartie si am dat la cuptor, la foc mare, pentru 40 de minute .
Langa acest peste grozav, o mamaliguta molcuta
si un mujdei de usturoi facut cu smantana din belsug.
A iesit delicios, fara prajeala si fara mustrari de constiinta !!!
Poftiti la o portie generoasa !!!
De data asta am venit doar sa vad cat de harnicuta ai fost !
RăspundețiȘtergereBravo tie, fata draga.
Te tzuc cu drag !
Sidy, puteam fi si mai harnica!!!
ȘtergereTe pup si eu !
Maine dimineata sosesc,sper sa mai ai vreo bucatica si pentru mine:))
RăspundețiȘtergereRasadurile sunt nemaipomenite,am incercat si eu intr-un an si cand le-am scos afara sa se obisnuiasca,sau muiat de tot asa ca m-am lasat de sportul asta si cand este vremea de semanat pun samanta direct in cuib si-mi iese intotdeauna.Sa ai o saptamana cat mai frumoasa!Pupici!
Milica, pana ce vii tu, bag o portie zdravana la cuptor, sa fie proaspat!!!
ȘtergereRasadurile, daca le pui la ghiveci si au balot de pamant cu radacini atunci cand le pui afara, nu se supara, chiar le place !
Te pup si eu cu drag !
Danielaaaaa, nu mai pot de pofta! Cred ca e o bunatate si arataaaa...super! Felicitari. Si pentru rasaduri!
RăspundețiȘtergereDoina, da, a iesit o bunatate si spune-mi adresa ca mintenas iti trimit pachet!
ȘtergereRasadurile sunt cam suparate, ca le-am mutat dar le trece !
Valeu,Daniela ce pofta mi-ai facut cu pestele tau!!
RăspundețiȘtergerece frumoase rasaduri ai,eu abia le-am pus samanta...
Pup Dani!!
Lulu, hai la o portie de peste !
ȘtergereRasadurile sunt frumoase, sper sa fie si de calitate !
Te pup si eu!