Desi de dimineata la Cluj a fost urat si a plouat, peste zi s-a facut vreme frumoasa si s-a putut sta la gratar in voie.
Ieri am dat o fuga pana in Gilau, la pastravarie si am cumparat niste pastravi minunati
drept pentru care azi am facut la gratar
alaturi de o mamaliguta molcuta si un mujdei natur
Am cules din gradina tot ce mai ramasese adica ardei grasi si rosii cherry si am decis sa mai fac o tura de frigarui cu piept de pui
si pentru ca in piata este un spanac superb la 5 lei kg, m-am gandit sa fac si o placinta cu spanac
Toate au iesit foarte, foarte gustoase, deci, poftiti la masa !!!
o sa vinnn...
RăspundețiȘtergereHai !!!
ȘtergereCam cit spanac este folosit la placinta? Eu am o gramada de spanac i congelator si nu stiu ce sa ma fac cu el...Imi inchipui ca spanacul este pregatit prima data ca sa nu lase asa multa apa, nu?
RăspundețiȘtergereTotul arata foarte gustos!!!
Karla.
Karla, la o tava din asta mare (35/42 cm) am folosit 2 kg de spanac proaspat.
ȘtergereReteta este aici :
http://danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.ro/2012/06/tarta-cu-spanac-telemea-de-oaie-si.html
Singura deosebire este ca am pus cas de oaie in loc de telemea (asa am avut in casa ),am impletit colacel pentru margine si mijloc si arata mai mult ca o placinta decat ca o tarta .
Iooooo vreau frigaruuuuuui!! :-)
RăspundețiȘtergereHai !
ȘtergerePastravul vi-l las voua dar din placinta si frigarui musai sa gust !
RăspundețiȘtergereO nebunie de arome, la voi in farfurii...DE-LI-CIOA-SE !!!
Te tzuc Danielo !
Te pup si eu !
ȘtergereDe la Oradea la Cluj e o zvirlitura de bat asa ca pofteste matale !
Mamaaaaaa,ce preparate delicioase!
RăspundețiȘtergereRasfat !:)
Mai mult dezmat decit rasfat !
Ștergere