03 februarie 2012
Chiftele din carne de pui cu cas de oaie
Am avut dezghetata o bucata de cas de oaie si m-am gindit sa fac niste chiftelute din carne de pui, cu mijloc de cas.
Am tocat pieptul de pui, 1 ceapa, 2 cartofi, am adaugat un pic de paine muiata in apa, un ou, sare, piper, verdeata,usturoi si 2 linguri de ulei de masline.
Aluatul a iesit molcut. In palma am pus o lingura de aluat, in mijloc am pus o bucatica de cas si am avut grija sa o acopar in totalitate cu aluat, dind forma rotunda clasica a chiftelelor. Apoi am dat prin pesmet amestecat cu susan si am prajit in ulei de palmier incins. Ar fi fost mai dietetice si mai bune in cuptor dar cum gazul are o flacara rosiatica si putere ioc, mai bine am facut sus, la flacara, pe aragaz.
Au iesit tare bune, casul de oaie s-a topit in interior si a dat un gust deosebit chiftelelor !
foarte interesant! Arata tare bine!
RăspundețiȘtergereS-au mincat toate, fara mofturi si fite !
ȘtergereCe de bucate gustoase pe blog! Chiftelute cu cas n-am mancat dar arata foarte bine!!! Weekend frumos!
RăspundețiȘtergereDanutza, arata bine si sint tare bune, merg de aperitiv dar , sincer, eu le-am mincat cu muraturi!
ȘtergereTe pup!
Imi lasa gura apa! Trebe' sa fie tare bun...
RăspundețiȘtergereIldiko, o vizita si rezolvam problema cu ploaia din gura !!!
ȘtergereO sa fie Ion un mare rasfatat cu atatea bunatati cate ii prepari tu.
RăspundețiȘtergereTe pupic si astept sa vad ce prepari pentru sambata si duminica!
Mariana, este Ion un rasfatat, asa ii sade de bine !!!
ȘtergereRasfat total aici la tine.Te pup!
RăspundețiȘtergereDiaMar, precum am zis, imi place sa-mi rasfat familia !
ȘtergereTe pup si eu !