Oricit de multe conserve as pune la borcan, tot ma tenteaza sa mai pun si la congelator !
Ce pui la congelator are gustul intact, cind pui in mincare iarna, are gustul verii! In fiecare an pun gogosari sau ardei tocati la congelator . Anul acesta am amestecat gogosari rosii si frumosi cu toti ardeii ce au mai fost in gradina,verzi si proaspeti iar in plus am pus si patrunjel verde tocat.
Spalate si curatate, legumele se toaca, se amesteca bine, se pun in pungute cu fermoar iar iarna, la gatit, nu se mai dezgheata ci se pune asa, direct, in mincare.
Foarte mult folosesc la pilaful de orez, mincarea de peste si tocanite. Daca punguta se lasa citeva secunde sub apa calda, pachetelul de ardei, inghetat ,va iesi foarte usor,imediat.
E foarte buna reteta. Asa nu am pus pana acuma, dar o sa fac. Pupici!
RăspundețiȘtergereLily, tare bine prinde iarna !
RăspundețiȘtergereTe pup si eu !!