11 octombrie 2011

Pasta de ardei, gogosari si patrunjel verde

Oricit de multe conserve as pune la borcan, tot ma tenteaza sa mai pun si la congelator !
Ce pui la congelator are gustul intact, cind pui in mincare iarna, are gustul verii! In fiecare an pun gogosari sau ardei tocati la congelator . Anul acesta am amestecat gogosari  rosii  si frumosi cu toti ardeii ce au mai fost in gradina,verzi si proaspeti  iar in plus am pus si patrunjel verde tocat. 
Spalate si curatate, legumele se toaca, se amesteca bine, se pun in pungute cu fermoar iar  iarna, la gatit,  nu se mai dezgheata ci se  pune asa, direct, in mincare.

 Foarte mult folosesc la  pilaful de orez, mincarea de peste si  tocanite. Daca  punguta se lasa citeva secunde sub apa calda, pachetelul  de ardei, inghetat ,va iesi foarte usor,imediat. 

2 comentarii: