marți, 1 mai 2012

Meniu de 1 mai 2012 - mici si pulpe la gratar


Anul acesta  nu am vrut sa las sa treaca  1 mai  fara mici la gratar! Daca tot am facut focul la 28 de grade afara, am zis sa facem si niste pulpe  la gratar, pentru diversitate .
Au iesit  foarte buni micii, au fost chiar gustosi ,eu ii maninc cu castraveti murati, asa e pofta mea de mici .
M-am pregatit si am facut in cuptor si paine cu faina de secara si cu seminte de in,  sub forma de chifle, foarte crocante si gustoase !



3 comentarii:

Karla spunea...

Deci se cheama seminte de in...nu ca aici: de mac si de ...sesam ;o)
Mmmm, minunat!
Karla.

DiaMar bucataria galbena spunea...

Primesti musafiri?
Te pup!

Daniela spunea...

Karla, semintele de in sint in interiorul painii asa ca pe deasupra tot seminte de susan si de mac am pus !